ny fundering

Om man skriver med någon på exempelvis det där "msn", så händer det ju iböand att personen ifråga tar ett heöt årtionde på sej att skriva en halv mening!
Eller ibland bara en förkortning.
Då kan man börja fundera på om denna fortfarande ehar tjockt tangentbord och stationär dator.
I praktiken så borde det faktiskt vara bevisat att en person med denna uråldriga teknik framkallar reumatiska besvär och därför skriver långsammare...

Eller?
Tar ju ett halvt årtionde att bara lyfta fingrarna för att bya tangent...


Kommentarer
Postat av: J

Ett tjockt tangentbord och stationär dator är ingen uråldrig teknik. Du kan få en mycket högre prestanda på en stationär dator än du någonsin kommer kunna få på en notebook/netbook. Stationära datorer kommer alltid finnas, men i annat utseende, de kommer säkert bli mindre och mindre.



Ett tjockt tangentbord förstår jag inte riktigt vad du menar, men om det är ett vanligt så tror jag fortfarande såna utvecklas. Sen är alla tangentbort mer eller mindre samma teknik. Knapparna du trycker ner pressas mot någon typ av sensor eller vad man ska kalla det. Sen finns det såklart touchscreen också.



Btw, kvantdatorer är sjukt stora men väldigt kraftfulla, det kommer ta tid att kunna få sådan prestanda i mindre datorer :)



Sorry, ville inte vara någon besserwisser men kunde inte sova och har inget annat att göra just nu :)



Natti.



2010-06-17 @ 00:30:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0